Lessen

Op dit moment geeft Heidi-Rose al aan enkele leerlingen les op de steirische harmonika waarvan zij een van de weinigen is die dit instrument in de Nederlandse taal kan onderwijzen. Heidi-Rose kan zelf nummers omzetten van gewoon notenschrift in Griffschrift. Ook is het mogelijk om uw favoriete nummer door haar te laten herschrijven. Echter wel met een kanttekening dat helaas niet elk nummer om te zetten is.

Hierdoor was het mogelijk om een gezamenlijke video te maken met de bekende Nederlandse zanger Jacques Herb met het nummer “Een man mag niet huilen”. Deze video is op het YouTube kanaal van Jacques te zien en te beluisteren.

Link: https://youtu.be/01JYdimbYD8

Tevens kunt u haar contacteren voor lessen voor piano, keyboard, knop- en klavieraccordeon en (kerk)orgel (met of zonder voetpedalen).

Alle lessen worden bij u thuis in uw eigen omgeving gegeven.

Zeker voor piano en orgel is dit erg aangenaam zodat men de lessen niet op een vreemd (ander) instrument krijgt, elke piano en orgel bespeelt toch anders. (uit ervaring)

Voor meer info hierover kunt u het contactformulier gebruiken, u krijgt dan zo spoedig mogelijk van Heidi-Rose een bericht.

Na een grondige renovatie zal haar woonkamer omgetoverd zijn tot een ware muziekstudio met een mengpaneel, verschillende geluidsboxen en versterkers zodat ook andere muzikanten aldaar de gelegenheid hebben om gezamenlijk te musiceren.

Buiten haar vleugel- en buffetpiano zal tevens een stage-piano, enkele keyboards en twee volwaardige drumstellen opgesteld staan. Eveneens is er een cajon aanwezig.

Vanwege de omringende weilanden is er geen geluidsoverlast naar haar buren toe, waardoor dit mogelijk is tot laat in de avond.